back

Руслан Веремієнко: "Для мене європейська інтеграція – це шлях модернізації економіки, залучення іноземних інвестицій і новітніх технологій, створення нових робочих місць, вихід на світові ринки, насамперед на ринок ЄС. Як невід’ємна частина Європи Україна орієнтується на діючу в провідних європейських країнах модель соціально-економічного розвитку!"

11 травня 2017

11 травня на міському стадіоні Новгорода-Сіверського пройшла урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу, приурочена до відзначення Дня Європи. Ця церемонія співпала з тим, що сьогодні Рада Європейського Союзу затвердила рішення про надання Україні безвізового режиму.

Засідання Ради ЄС, як повідомляють ЗМІ, розпочалося сьогодні у Брюсселі об 11 годині за київським часом. І вже на його початку було прийняте це доленосне для України рішення. Це вже четвертий крок до українського безвізу. Наступний — церемонія підписання в Європейському парламенті — може відбутися вже 17 травня. За тим цей законодавчий акт буде оприлюднений в Офіційному журналі ЄС і набуде чинності через 20 днів (орієнтовно — 11 червня).

В урочистому піднятті Прапору Європейського Союзу взяли участь в.о.голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко, голова районної ради Вячеслав Кауфман, міський голова Олег Бондаренко, учнівська та студентська молодь району, представники громадських об'єднань.

"Для мене європейська інтеграція – це шлях модернізації економіки, залучення іноземних інвестицій і новітніх технологій, створення нових робочих місць, вихід на світові ринки, насамперед на ринок ЄС. Як невід’ємна частина Європи Україна орієнтується на діючу в провідних європейських країнах модель соціально-економічного розвитку", - наголосив у своєму зверненні до учасників заходу Руслан Веремієнко.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації