back

Руслан Веремієнко: "Головним для нас є створити комфортні умови для роботи персоналу Центру, його відвідувачів"

06 лютого 2017

Питання забезпечення стабільного функціонування КЗ "Новгород-Сіверський центр первинної медико-санітарної допомоги", створення сприятливих умов для роботи медичних працівників, якісного обслуговування населення району обговорили учасники наради, яку провів в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко сьогодні, 6 лютого.

За його словами, нагальним питанням для подальшого розвитку установи є передача на її баланс окремої двоповерхової будівлі центральної районної лікарні. Наступним кроком буде замовлення проектно-кошторисної документації та проведення капітального ремонту приміщення із залученням коштів державного Фонду регіонального розвитку та інших джерел.

- В перспективі є бачення побудувати окрему модульну котельню для обігріву цієї будівлі, головного корпусу центральної районної лікарні та прилеглих будинків, - зазначив Руслан Веремієнко.

У ході обговорення були намічені подальші кроки врегулювання пов'язаних із цим проблемних питань та можливі застереження.

За словами Оксани Черненко, головного лікаря КЗ "Новгород-Сіверський центр первинної медико-санітарної допомоги", на сьогоднішній день у працівників закладу існують певні побоювання щодо передачі на його баланс невідремонтованої будівлі і, як наслідок, суттєве погіршення умов праці медиків.

– Зараз не йдеться про те, що одразу після передачі цієї будівлі на баланс Новгород-Сіверському центру первинної медико-санітарної допомоги усі його працівники перейдуть працювати у невідремонтовані приміщення. Головним для нас є створити комфортні умови для роботи персоналу Центру, його відвідувачів. І лише після проведення капітального ремонту будівлі, його працівники перейдуть у нові кабінети, – наголосив Руслан Веремієнко.

Він запропонував провести зустріч керівництва районної державної адміністрації, районної ради з медичним персоналом Центру первинної медико-санітарної допомоги для більш детального інформування медичних працівників, населення району стосовно подальших кроків районної влади у провадженні медичної реформи та забезпечення функціонування медичних закладів району. Провести таку зустріч планують завтра, 7 лютого, у приміщенні Центру. Початок о 15.00.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації