back

На Новгород-Сіверщині вшанували 2-і роковини з дня загибелі Олега Соломахи.

30 січня 2017

У селі Буда Вороб'ївська Новгород-Сіверського району рідні та близькі, односельчани, бойові побратими та керівництво району вшанували 2-і роковини пам'яті Олега Соломахи, старшого солдата, оператора протитанкового відділення, який загинув 30 січня 2015 року під час бою за блокпост 1302 у районі міста Вуглегірськ Артемівського району Донецької області.

Вшанувати пам'ять односельця у сільському Будинку культури зібрались сусіди, родичі загиблого, представники районної організації "Учасники антитерористичної операції Новгород-Сіверщини" на чолі з Романом Богданом, заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва, представник від районної ради Тамара Щепочкіна, сільський голова Раїса Осипець.

"Сьогодні ми вшановуємо пам'ять нашого односельця, Олега Соломахи, який загинув під час захисту Вітчизни у зоні проведення АТО. Звістка про цю трагедію 2 роки тому вразило усіх жителів району. Пішов з життя молодий, сповнений життєвих сил, сміливий чоловік, якій боронив суверенітет нашої країни та віддав за це своє життя. Низький уклін Вам, Володимире Пилиповичу та Надіє Григорієвно - ви виховали справжнього героя!" - наголосила у своєму зверненні до учасників мітингу-реквієму Неля Чугаєва, заступник голови районної державної адміністрації.

Присутні поклали квіти до меморіальної дошки, встановленої на будівлі місцевої школи та до могили Героя.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації