back

З нагоди Дня Соборності

20 січня 2017

20 січня з нагоди Дня Соборності України пройшло покладання квітів до пам’ятного знаку героям АТО, у с Стахорщина до пам'ятника визволителям.У цей же день на базі Троїцької сільської ради з нагоди Дня Соборності України відбувся урочистий захід за участю керівництва району, сільської ради, активу села, учнівської молоді.

Учні Лосківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів створили єдиний плакат "Україна – Єдина держава", у школі відбувся конкурс читців "Ми діти твої, Україно".

У Студинському навчально-виховному комплексі проведена історико- патріотична гра "Ми єдина держава, ми єдиний народ".

Історичний віртуальний екскурс "Навіки єдина моя Україна" здійснили школярі Дігтярівського навчально-виховного комплексу.

Перегляд відео з подальшим обговоренням "Шлях до незалежності" організовано у Смяцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів.

У шкільних бібліотеках представлені тематичні виставки літератури “Соборна Україна: від ідеї до життя”, "Україна – мій рідний край", відбулися літературно-публіцистичні читання "Соборність і злагода – умови процвітання України".

27 січня 2017 року в районному Будинку культури буде проведений захід просвітницького характеру із залученням науковців щодо вшанування подій Революції Гідності, відбудуться ХІІІ районні учнівські краєзнавчі читання з демонстрацією презентацій з історії української державності “У боротьбі за незалежність” та ін.