back

Інформація про стан використання коштів державного фонду регіонального розвитку у 2016 році

18 січня 2017

Завершився 2016 рік, і з ним завершилось фінансування об’єктів із державного фонду регіонального розвитку. У 2016 році районною державною адміністрацією на платформі офіційного веб-сайту Мінрегіону України було розміщено 4 інвестиційні проекти по Новгород-Сіверському району, а саме: «Реконструкція даху та приміщення ЗОШ І-ІІІ ступенів в с. Грем’яч Новгород-Сіверського району Чернігівської області», «Реконструкція даху і приміщення Дігтярівського НВК в с. Дігтярівка Новгород-Сіверського району Чернігівської області», «Реконструкція системи теплопостачання Вороб’ївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Новгород-Сіверського району Чернігівської області» та «Капітальний ремонт будівлі Орлівського навчально-виховного комплексу Новгород-Сіверського району Чернігівської області».

Всі об’єкти взяли участь у конкурсному відборі та за результатами конкурсу перемогу отримав об’єкт «Реконструкція даху та приміщення ЗОШ І-ІІІ ступенів в с. Грем’яч Новгород-Сіверського району Чернігівської області». На реалізацію цього проекту із державного Фонду регіонального розвитку було виділено 1788,5 тис. грн. Участь у реалізації проекту на умовах співфінансування взяли також бюджети Грем’яцької, Бучківської, Михаличино-Слобідської та Кам’янсько-Слобідської сільських рад, які виділили 198,7 тис. грн. По цьому проекту були проведені роботи по реконструкції аварійного даху школи з використанням новітніх будівельних технологій та матеріалів, придбано шкільний інвентар. Будівельні роботи на об'єкті були розпочаті у 2012 році.

У 2017 році у разі отримання відповідного фінансування планується продовжити проведення робіт по завершенню реконструкції. Всі необхідні умови щодо порядку розміщення та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку з боку районної адміністрації виконані, тому маємо надію на отримання у 2017 році коштів та відповідне співфінансування з місцевих бюджетів на рівні 10 відсотків.

Крім того, на 2017 рік районною державною адміністрацією буkо розроблено та розмішено на он-лайн платформі Міністерства регіонального розвитку, житлово-комунального господарства та будівництва України додатково 9 інвестиційних проектів.

Будемо сподіватись на позитивний висновок конкурсного відбору.

Такий вигляд мав дах школи до ремонту:

Такий вигляд має школа після проведення капітального ремонту:

Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва районної державної адміністрації