back

Майбутнє України – талановиті діти

12 січня 2017

Видавничий центр «Перлина» започаткував Всеукраїнський проект «Майбутнє України – талановиті діти», метою якого є виявлення і підтримка талановитої молоді, обдарованих дітей, а також створення серії унікальних книг, сторінки яких сіятимуть розмаїттям дитячих талантів. Дітям з усіх куточків країни надається можливість представити свої роботи, творчі здобутки, досягнення та успіхи в різних напрямках розвитку, презентувати себе як цікаву особистість та свій регіон. Проект існує вже 4 рік. За цей час імена найталановитіших потрапили до видань у 12 областях України. Організатори впевнені, що участь у проекті надихає молодь до саморозвитку, а це запорука щасливого майбутнього всієї нації. Тож, відбираючи таланти, намагалися охопити різні сфери – спорт, літературу, живопис, хореографію, музику, декоративно-прикладне мистецтво.

11 січня 2017 року в приміщені Чернігівського міського Будинку культури відбулася презентація книги «Майбутнє Чернігівщини – талановиті діти». У ній містяться матеріали щодо успіхів і досягнень понад 220 талановитих дітей віком від 4 до 20 років, про діяльність провідних педагогічних, мистецьких, спортивних колективів області Чернігівщини.

Серед юних обдарувань учениці Лісконогівської ЗОШІ-ІІ ступенів Селезень Аліна (9 клас)та Шамрицька Єлизавета (4 клас). Генеральний директор ВЦ «Перлина» Вікторія Шеремета особисто вручила дівчатам книги, дипломи учасників та статуетки.