back

Новорічна розважально-інтелектуальна програма

11 січня 2017

11 січня 2017 року в приміщенні диско-бару готелю «Слов’янський» відбулась розважально-інтелектуальна гра «Брейн-ринг», у якій взяли участь представники та вболівальники з восьми навчальних закладів району.

У відбірковому турі змагалися команди: «Бемз» (Орлівський та Чайкинський навчально-виховні комплекси), «Водограй» (Биринський навчально-виховний комплекс), «Всезнайки» (Печенюгівський навчально-виховний комплекс), «День і ніч» (Дігтярівський навчально-виховний комплекс), «Мікадо» (Блистівський навчально-виховний комплекс), «Меридіан» (Грем’яцька загальноосвітня школа І-ІІІ ст. ), «Біт» (Смяцька загальноосвітня школа І-ІІІ ст.).

Після проведених відбіркових ігор у півфінал вийшли: «День і ніч», «Всезнайки», «Мікадо» і «Біт». У фіналі в напруженій боротьбі змагалися команди «Всезнайки» та «Мікадо». Здобула перемогу, вітання, оплески команда «Всезнайки» Печенюгівського навчально-виховного комплексу.

Віншували переможців та учасників інтелектуально-розважальної гри заступник голови Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Неля Чугаєва та начальник відділу освіти районної державної адміністрації Світлана Біла.

Завдяки спонсорам діти отримали солодощі та подарунки.

Свято завершилося веселою дискотекою.