back

Новорічна казка

04 січня 2017

03 січня на запрошення Київської торгово-промислової палати 30 обдарованих дітей Новгород-Сіверського району (Грем'яцької, Смяцької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Чайкинського, Орлівського, Блистівського, Печенюгівського та Дігтярівського навчально-виховних комплексів) побували у місті Києві з метою відзначення Новорічних та Різдвяних свят.

Зі словами привітання до найрозумніших, найкмітливіших, найдопитливіших дітей Новгород-Сіверського району звернувся президент Київської торгово-промислової палати М.В. Засульський. Побажав дітям отримати позитивні емоції від святкової вистави талантів, спілкування та ігрової програми, а також здоров’я, наснаги, подальшого розвитку талантів та найяскравіших звершень у житті. Президент Київської ТПП вручив дітям солодкі подарунки.

Школярі побували на цікавій оглядовій екскурсії по столиці нашої країни, позитивно вразили пам’ятки культури та архітектури, дитячий Новорічний майданчик.

У Національному палаці мистецтв «України» відбулася вистава «Новорічна ялинка». Яскраво та весело пройшла вистава з казковими героями. Діти з задоволенням переглянули дивну, сучасну казку. Вражаючими були яскраві костюми та масово-танцювальне шоу з гімнастичними номерами.

Свято запам'ятається надовго.

Відділ освіти районної державної адміністрації