back

З Новим роком та Різдвом Христовим!

29 грудня 2016

Дорога громадо Новгород-Сіверського району! Шановні жителі міста!

Щиро вітаю вас з Новорічними та Різдвяними святами.

Новий рік — особливе свято для кожної людини, родини, оскільки воно пов’язане з новими надіями і сподіваннями.

В ці дні ми підводимо підсумки прожитого року та будуємо плани, визначаємо цілі на наступний рік.

Для нашої країни рік, що минає, був напруженим, роком прийняття складних, болючих, однак необхідних реформ.

Я впевнений, що реформи, які проводить наш Уряд незабаром дадуть добрі результати.

І ще я хочу відзначити, що Україна зустрічає Новий рік з затвердженим бюджетом на наступний рік.

Кожна людина, кожна родина напередодні Новорічних і Різдвяних свят сподівається і вірить в те, що Новий рік принесе позитивні зміни в усі сфери людського життя. Що зимові свята подарують нам те, чого найбільш бракує у повсякденному бутті. Всі ми у ці дні прощаючись з роком пережитим, сподіваємося на краще життя в майбутньому, на певні власні здобутки та перемоги, на мир і злагоду в нашій країні.

Пам’ятаймо, що добрі справи не завжди даються легко! Тому спільно будемо віддавати всі сили, розум і серце, щоб зробити в кожному куточку нашої Батьківщини життя народу таким, про яке мріють люди і якого вони гідні.

Для усіх нас, жителів Новгород-Сіверщини, 2016 рік був сповнений нелегких випробувань і все таки, – він став важливим щаблем у відродженні духовного та соціального потенціалу району.

Всього що зроблено не перелічити. Тому хочу подякувати усім, хто приклав багато зусиль і уміння для розвитку економіки та соціальної сфери району. І побажати всім доброго здоров’я, натхнення, невичерпної енергії, вірте у свої сили і в свою справу.

Я впевнений, що новий – 2017 рік, подарує вам радість і любов, великі творчі успіхи, а ще – здійснення ваших заповітних мрій.

Бажаю всім, щоб у 2017 році здійснилися ваші гарні задуми та сподівання. Нехай все добре та щасливе, що було у минулому році, примножиться і увійде у рік наступаючий.

Зичу вам міцного здоров’я, миру, сімейної злагоди й добробуту. Хай Новий рік принесе щедрі здобутки, а Різдвяні свята – радість та віру у світле майбутнє.

З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Руслан Веремієнко, в.о.голови районної державної адміністрації