back

Відбувся мітинг-реквієм з нагоди 29-ої річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції

27 квітня 2015

26 квітня біля пам’ятного знака ліквідаторам та потерпілим у наслідок Чорнобильської трагедії відбувся мітинг-реквієм з нагоди 29-ої річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

Зі словами вдячності, за вірність Батьківщини та її народу, за незрадливість і безкорисливість, за стійкість, мужність і відвагу у боротьбі з невидимим ворогом – атомом, до учасників ліквідації звернулися голова районної державної адміністрації Олена Мовчан, голова районної ради Олег Бондаренко, міський голова Сергій Пунтус та голова Новгород-Сіверської районної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів “Союз Чорнобиль України” Олександр Лисиця. Хвилиною скорботного мовчання вшанували пам’ять ліквідаторів та потерпілих у наслідок Чорнобильської трагедії.

Символом вдячності молоді за щасливе дитинство був “живий коридор”, який утворили вихованці центру дитячої та юнацької творчості. Учасники мітингу поклали квіти до Пам’ятного знаку загиблим та були присутні на панахиді, що відслужив священник Спасо-Преображенського монастиря отець Олексій.