back

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

03 квітня 2015

Новгород-Сіверською районною державною адміністрацією розроблено проект розпорядження голови районної державної адміністрації “Про визнання розпорядження голови районної державної адміністрації від 08 січня 2014 року №2 "Про умови конкурсу з визначення підприємства (організації)для здійснення функцій робочого органу для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Новгород-Сіверського району" таким, що втратило чинність”.

Розробник – відділ економіки, торгівлі та інфраструктури Новгород-Сіверської районної державної адміністрації.

Головною метою прийняття розпорядження є приведення у відповідність власних нормативно-правових актів до вимог чинного законодавства.

З метою винесення на обговорення громадськості проект даного розпорядження та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на веб-сторінці Новгород-Сіверської районної державної адміністрації офіційного сайту Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці “Регуляторна діяльність” не пізніше п’яти робочих днів з дня оприлюднення повідомлення про оприлюднення цього проекту регуляторного акта.

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту розпорядження “Про визнання розпорядження голови районної державної адміністрації таким, що втратило чинність” та аналізу його регуляторного впливу становить 1 місяць з дня оприлюднення.

Повний текст проекту розпорядження районної державної адміністрації та аналіз впливу регуляторного акта буде розміщений на вeб-сайті районної державної адміністрації http://novgadm.cg.gov.ua/.

Зауваження та пропозиції від суб’єктів господарювання, фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються на протязі одного місяця з дати оприлюднення проекту регуляторного акту:

Державною службою України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, за адресою: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна 9/11, тел. 254-56-73, факс 254-43-93, e -mail: [email protected]

Відділом економіки, торгівлі та інфраструктури Новгород-Сіверської районної державної адміністрації, за адресою: 16000, м.Новгород-Сіверський, вул. Б.Майстренка,6, тел. 2-12-13, факс 3-13-30.