back

Прес-конференція за підсумками діяльності керівництва виконавчої влади району у 2014 році

25 грудня 2014

24 грудня 2014 року головою районної державної адміністрації Оленою Мовчан, першим заступником голови районної державної адміністрації Русланом Веремієнком проведено прес-конференцію за підсумками діяльності керівництва виконавчої влади району у 2014 році.

У інформаційному заході взяли участь журналісти Новгород-Сіверської регіональної державної телерадіокомпанії «Сіверська», районної газети «Сіверський край» та представники провідних громадських організацій Новгород-Сіверського району.

На початку роботи голова районної державної адміністрації Олена Мовчан, відзначаючи важливість внеску волонтерського руху Новгород-Сіверщини у справу перемоги Українського війська над російськими найманцями та регулярними збройними силами агресора, вручила диплом лауреата обласного фестивалю «Благодійник року» громадській організації «Сіверщина – для своїх» її очільниці Інні Щербаковій.

Запрошеним журналістам та лідерам громадських організацій, керівникам району були доведені головні напрямки діяльності голови районної державної адміністрації та її заступників впродовж терміна здійснення повноважень після призначення на посаді.

Серед найважливіших успіхів новим керівництвом було виділено кілька напрямків діяльності, як то розгортання волонтерського руху у тісному контакті зі владою, збереження мережі освітянських та медичних закладів, започаткування кількох виразних заходів у культурі району, розгортання патріотичного руху у школах району, проведення системного моніторингу матеріально-технічного стану навчальних закладів тощо.

Впродовж двогодинного спілкування запрошеними було задано багато запитань з різних проблем соціально-економічного життя району.

Підбиваючи підсумки плідного спілкування голова районної державної адміністрації привітала всіх з різдвяними та новорічними святами та запросила до подальшого діалогу.