back

Засідання Департаменту інвестиційного розвитку та капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації

12 грудня 2014

12 грудня 2014 року у районній державній адміністрації відбулось виїзне засідання Департаменту інвестиційного розвитку та капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації.

У роботі заходу взяли участь в.о. директора Департаменту, радник голови Покришка О.В. та заступник директора Департаменту Нітченко С.В.

До активного діалогу запрошувались сільські голови, голови постійних депутатських комісій, підприємці, керівники промислових та аграрних підприємств.

Як зауважила у своєму слові голова районної державної адміністрації Олена Мовчан, відкриваючи зібрання «метою проведення засідання є гостра необхідність активізації на рівні району інвестиційної діяльності, особливо підприємств з іноземними інвестиціями. Тим більше, що Новгород-Сіверщина вже мала досвід у напрямку підготовки умов для входження інвесторів будівельної галузі».

Першим заступником голови районної державної адміністрації був зроблений глибокий аналіз реального стану економіки району, дано оцінку ресурсної бази та вказано на перспективні напрямки, які можуть бути задіяні у програмах потенційних інвесторів.

В обговоренні питань виїзного засідання департаменту інвестиційного розвитку та капітального будівництва обласної державної адміністрації взяли участь місцеві підприємці (Сергієнко С.Ф., Подоляко І.В.).