back

Розширене засідання Колегії районної державної адміністрації спільно з Президією районної ради

28 жовтня 2009

27 жовтня відбулося розширене засідання Колегії районної державної адміністрації спільно з Президією районної ради. Відповідно до плану роботи на порядок дня розширеного засідання Колегії винесені такі питання:

1. Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району на 2009 рік за підсумками 9 місяців.

2. Про стан виконання законів України, Указів Президента України щодо охорони дитинства, профілактики негативних явищ у підлітковому середовищі.

Засідання Колегії відкрив голова районної державної адміністрації В.М.Кауфман. Протягом засідання із зазначених питань заслухано ряд посадових осіб органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ, організацій району. Підсумовуючи результати розгляду питань, голова райдержадміністрації В.Кауфман зупинився на позитивних тенденціях, що намітилися в роботі господарського комплексу району. Зокрема, у порівнянні з попереднім роком збільшено обсяги виробництва промислової продукції, валової сільськогосподарської продукції, обсяги товарообороту. Виконується бюджет району по власних доходах. Однак проблемними на сьогодні залишаються питання збитковості окремих підприємств району, заборгованості з виплати заробітної плати. Вирішення цих питань можливе за умови конструктивної співпраці представників органів державної влади з керівниками суб"єктів господарювання усіх форм власності.