08 квітня 2024

 

 

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

 

Новгород-Сіверською районною державною адміністрацією Чернігівської області розроблено проєкт розпорядження начальника районної військової адміністрації «Про визнання таким, що втратило чинність, розпорядження голови Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Чернігівської області від 08 січня  2014 року №2».

Розробник – відділ інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Чернігівської області.

Головною метою прийняття розпорядження є зміни до Закону України «Про автомобільний транспорт», де забезпечення організації пасажирських перевезень покладається:

  • на міських, приміських і міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території однієї територіальної  громади, - на виконавчий орган ради, що представляє інтереси відповідної територіальної громади;
  • на міжміських і приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять територією двох або більше територіальних громад та не виходять за межі території Автономної Республіки Крим чи області, - на Раду міністрів Автономної Республіки Крим або обласні державні адміністрації.

З метою винесення на обговорення громадськості проєкт даного розпорядження та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на офіційній вебсторінці Новгород-Сіверської районної державної адміністрації офіційного сайту Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Регуляторна діяльність» не пізніше п’яти робочих днів з дня оприлюднення повідомлення про оприлюднення цього проекту регуляторного акта.

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту розпорядження «Про визнання таким, що втратило чинність, розпорядження голови Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Чернігівської області від 08 січня  2014 року №2»  та аналізу його регуляторного впливу становить 1 місяць з дня оприлюднення.

Повний текст проєкту розпорядження Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Чернігівської області та аналіз впливу регуляторного акта буде розміщений на офіційному вeбсайті Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Чернігівської області http://novgadm.cg.gov.ua/.

Зауваження та пропозиції від суб’єктів господарювання, фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються на протязі одного місяця з дати оприлюднення проекту регуляторного акту:

Державною службою України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, за адресою: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна 9/11, тел. 254-56-73, факс 254-43-93, E-mail: [email protected].

Відділом інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Чернігівської області, за адресою:16000, м.Новгород-Сіверський, вул. Б.Майстренка,6, тел. 3-12-13.