До уваги державних службовців!

 

Повідомляємо, що на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 06 лютого 2019 року №106 «Про затвердження Положення про систему професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад» постанова Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року №1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» втратила чинність.

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/106-2019-%D0%BF/print

 

Районною державною адміністрацією відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року №1152 "Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець", Методичних рекомендацій щодо проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець", затверджених наказом Національного агентства України з питань державної служби від 21 лютого 2018 року №49 оголошується І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець".

Метою проведення Конкурсу є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

Конкурс проводиться серед державних службовців районної державної адміністрації відповідно до їх організаційно-правового статусу в номінаціях:

- «Кращий керівник» (беруть участь державні службовці категорії «Б»);

- «Кращий спеціаліст» (беруть участь державні службовці категорії «В»).

У Конкурсі можуть брати участь державні службовці, що займають посади категорій «Б» і «В», і мають стаж державної служби.

У номінації «Кращий керівник» - загальний стаж державної служби не менш як три роки, з них на керівних посадах не менш як один рік;

У номінації «Кращий спеціаліст» - загальний стаж державної служби не менш як два роки.

У Конкурсі можуть брати участь державні службовці, які не мають дисциплінарних стягнень.

Для участі у І турі Конкурсу державні службовці подають організаційному комітету:

- заяву про участь у Конкурсі;

- копію особової справи державного службовця встановленого зразка;

- подання керівника структурного підрозділу, погоджене з головою профспілкової організації чи ради трудового колективу;

- інші матеріали (публікації в пресі, листи громадян, колективів з оцінкою діяльності претендента тощо).

За інформацією щодо участі у І турі Конкурсу необхідно звертатися до Оргкомітету з проведення І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець" за адресою м. Новгород-Сіверський, вул. Б.Майстренка, 6, 2-й поверх, кімн.№15 або за телефоном 2-12-13.

 

Про проведення у районній державній адміністрації першого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець”