back

 

Селіверстов Олександр Іванович

 

Призначений на посаду заступника голови (начальника) Новгород-Сіверської районної державної (військової) адміністрації розпорядженням голови (начальника) Новгород-Сіверської районної державної (військової) адміністрації від 23 березня 2023 року № 15-к.

Громадянин України. Олександр Іванович має вищу освіту   у 1998 році закінчив Донбаський гірничо-металургійний інститут за спеціальністю правознавство, у 2003 році закінчив Луганську академію внутрішніх справ МВС імені 10-річчя незалежності України за спеціальністю правознавство.

З липня 1993 року до листопада 2015 року  Олександр Іванович проходив службу в органах Міністерства внутрішніх справ України,   з листопада 2015 року до листопада 2017 року працював на посадах заступника начальника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, заступника начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, начальником відділу оперативного керування Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України, заступником начальника Головного управління Національної поліції у Миколаївській  області.

З 16  червня 2014 року  до 11 червня 2015 року приймав безпосередню участь в Антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей, є учасником бойових дій, неодноразово нагороджений відомчими відзнаками.

 З 26 лютого 2022 року приймав безпосередню участь в обороні міста Чернігів під час збройної агресії російської федерації. На даний час  проходить службу в Збройних Силах України

Одружений.  Має доньку і сина.