back

Заходи із запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції у районі

10 листопада 2020

У районній державній адміністрації проводяться щоденні наради з керівниками КНП «Новгород-Сіверська центральна районна лікарня імені І.В.Буяльського», КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та Новгород-Сіверського лабораторного центру з метою оперативного реагування на ситуацію з розповсюдження захворюваності населення району на коронавірусну інфекцію.

 

Від цих закладів до районної державної адміністрації надходять інформації щодо рівня захворюваності населення району на COVID-19.

 

Розроблено спільний алгоритм дій установ охорони здоров’я та контролюючих органів щодо запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції у районі.

 

Районною державною адміністрацією спільно з керівництвом КНП «Новгород-Сіверська центральна районна лікарня імені І.В. Буяльського» проводяться необхідні заходи для отримання пакету на лікування хворих з COVID-19, розробляються умови договору з Національною службою здоров’я щодо стаціонарного лікування у інфекційному відділенні КНП «Новгород-Сіверська центральна районна лікарня імені І.В.Буяльського».

 

Проводиться постійна робота щодо інформування населення про необхідні дії при виявленні симптомів захворювання та правил поводження під час самоізоляції.

 

Районна державна адміністрація закликає дотримуватись карантинних обмежень, носити маски, обмежити контакти, а також при появі симптомів гострої респіраторної хвороби не займатися самолікуванням, а звертатися до сімейного лікаря.

 

 

 
 

 

Відділ з питань правової роботи,

запобігання та виявлення корупції,

цифрового розвитку районної

державної адміністрації