back

04 жовтня – День працівників освіти

04 жовтня 2020

Шановні освітяни Новгород-Сіверщини!

 

Восени ми відзначаємо День працівників освіти – свято, що звільняє від буденності й допомагає досягнути найголовніше у житті.

 

Кожен з нас згадує свого вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

 

Від уміння педагогів, їх майстерності, мудрості залежить виховання і навчання найдорожчого, що у нас є – наших дітей. Тому це особливий день не тільки для учнів, студентів та батьків, а й для кожної української сім’ї.

 

Ваша праця – це визначний вклад у розвиток України, формування нового покоління її громадян, передача кожній молодій людині неоціненного скарбу - високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

 

Висловлюю щиру вдячність за творчу, самовіддану та подвижницьку справу, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисне добро, що повсякчас ви даруєте своїм вихованцям.

 

Нехай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, ваші серця зігріває людська довіра та любов. Натхнення вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання молодого покоління – майбутнього нашої Батьківщини!

 

 

Голова районної

державної адміністрації                                  Тарас МОЛОЧКО