back

30 вересня - День усиновлення!

30 вересня 2020

Сьогодні святкують свій день люди не окремої професії, фаху чи спеціальності, а просто люди з великим добрим серцем та відкритою щирою душею, Люди та Громадяни з великої літери - кому небайдуже чуже горе, котрі не можуть чути дитячий плач, спокійно дивитися на їхні страждання, хто прийняв до своєї родини дітей, які цього потребують - дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

 

Шановні усиновлювачі, прийомні батьки, опікуни та піклувальники!

 

Бажаємо усім вам наснаги та натхнення у вашій нелегкій справі, продовжувати творити благородне діло не зважаючи на будь-які перепони, завжди пам'ятати, що саме ви є тим променем Надії, уособленням Віри та осередком Любові для тих дітей, яких ви прихистили у своїх сім'ях, замінили для них рідних батьків, подарували родинне коло, тепло і затишок, як побутовий, так і у душі.

 

Ми схиляємо голови перед вашою самопожертвою заради дітей, на що відважиться далеко не кожний, надаватимемо різнобічну допомогу для виховання та розвитку підопічних.

 

У цей день ми шануємо вас! Щастя вам та вашим дітям, миру та злагоди вашим сім'ям!

 

 

З повагою

В.о. голови  районної державної адміністрації                                                                         Богдан Ткаченко