back

Реконструкція приймально-діагностичного відділення

25 вересня 2020

Сьогодні, 25 вересня, перший заступник голови районної державної адміністрації Богдан Ткаченко здійснив перевірку виконання робіт з реконструкції приймально-діагностичного відділення Комунального некомерційного підприємства «Новгород-Сіверська центральна районна лікарня імені І.В.Буяльського» Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області, що проводяться за проєктом "EMERGENCY 2020" у рамках програми Президента України «Велике будівництво».

 

У рамках програми «EMERGENCY 2020» передбачена модернізація приймальних відділень 9 опорних лікарень Чернігівської області згідно із затвердженим дизайном та брендбуком. У Корюківській, Бобровицькій районних лікарнях та Прилуцькій міській планується капітальний ремонт приймального відділення. У Чернігівській обласній, міських лікарнях Чернігова та Ніжина, у Бахмацькій, Новгород-Сіверській та Козелецькій районних - передбачена реконструкція. Загалом на модернізацію заплановано спрямувати 72 млн грн.

 

КНП «Новгород-Сіверська центральна районна лікарня імені І.В.Буяльського» першим у Чернігівській області отримало дозвіл на виконання будівельних робіт.

 

Роботи виконує підрядна організація - ПП "Рембуд-2603". Станом на 25 серпня 2020 року виконано 60%  робіт.

 

Головна мета «EMERGENCY 2020» – створити комфортні для пацієнта умови, місце, де громадяни зможуть отримати якісні медичні послуги.

Відділ економічної політики,

розвитку інфраструктури

та державної реєстрації

районної державної адміністрації