back

Взяти участь у змаганнях з'їхалось тринадцять освітніх закладів Новгород-Сіверського району

24 вересня 2020

За підтримки голови районної державної адміністрації Тараса Молочко в районі відбулось ще одне спортивне свято -  легкоатлетичне чотириборство.

 

На відкритті змагань були присутні голова районної державної адміністрації Тарас Молочко, перший заступник голови районної державної адміністрації Богдан Ткаченко, завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Андрій Циганков, начальник відділу освіти районної державної адміністрації Світлана Біла.

Юнаки та дівчата з тринадцяти освітніх закладів Новгород-Сіверського району змагались з бігу на 60 метрів, 500 метрів, стрибків у довжину та метання м’яча. Змагання відбувалися  у двох вікових групах, а саме: молодша група 5-7 класи, старша 8-9 класи.

 

Дуже приємно спостерігати за запеклою боротьбою юних легкоатлетів, за їх бажанням перемогти та показати свої найшвидші секунди, далекі стрибки та метання. По закінченню змагань церемонію нагородження  провів Андрій Циганков і 48 юних переможців та призерів  отримали заслужені медалі.

 

Вітаємо наших юних спортсменів з гідним виступом у змаганнях та бажаємо нових перемог в інших спортивних заходах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сектор сім’ї, молоді

та спорту районної державної

адміністрації