back

Спорт стає засобом виховання тоді, коли він є улюбленим заняттям кожного

23 вересня 2020

Сьогодні, 23 вересня,  відбулася нарада під керівництвом голови районної державної адміністрації Тараса Молочка щодо розвитку фізичної  культури  та спорту  в Новгород-Сіверському районі.

 

Значна увага була приділена питанням фізичної підготовки дітей та забезпечення закладів освіти спортивним інвентарем. Мережа гуртків спортивного напрямку, які функціонують в закладах загальної середньої та позашкільної освіти, охоплює 105 дітей (12,5% від загальної кількості учнів району). Проте, питання розширення мережі залишається актуальним.

 

До 10 функціонуючих спортивних гуртків з ініціативи першого заступника голови районної державної адміністрації Богдана Ткаченка з 23 вересня 2020 року додається гурток «Легка атлетика» Комунального закладу «Новгород-Сіверський районний будинок дитячої та юнацької творчості» на базі Лосківської ЗОШ І-ІІ ступенів. Також проходить організаційна робота щодо відкриття додаткових спортивних гуртків в інших закладах освіти району.

 

Найближчим часом буде закуплено необхідний спортивний інвентар та обладнання для закладів освіти Новгород-Сіверського району на суму 20 тис. грн. Наразі вивчається потреба закладів освіти, формуються необхідні для проведення процедури закупівель документи.


Відділ освіти

районної державної адміністрації