back

День вигнання нацистських окупантів

16 вересня 2020

Все далі відходять грізні і важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя… Минуло 77 років відколи замовкли останні постріли гармат, настала тиша, прийшов на Новгород-Сіверську землю довгоочікуваний та вистражданий мир.

 

Сьогодні, відбулись тематичні заходи з нагоди 77-ї річниці визволення району від нацистських окупантів. Віддали шану визволителям рідної землі та поклали квіти до обеліску «Вічний вогонь», пам’ятника «Жертвам фашизму» голова районної державної адміністрації Тарас Молочко, перший заступник голови районної державної адміністрації Богдан Ткаченко, заступник голови районної державної адміністрації Віктор Кропот, керівник апарату районної державної адміністрації Наталія Разумейко.

 

Учасники зібрання схилили голови перед тими, хто боронив рідну країну від ворога й вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

 

Крім того, керівництво районної державної адміністрації взяло участь у відкритті пам’ятного знаку «Я люблю Новгород-Сіверський». Вітаючи новгород-сіверців з Днем міста, Тарас Молочко побажав процвітання Новгороду-Сіверському та всім його мешканцям.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ з питань правової роботи,

запобігання та виявлення корупції,

цифрового розвитку районної

державної адміністрації