back

Заходи до Дня підприємця

04 вересня 2020

04 вересня, в залі засідань районної державної адміністрації, напередодні Дня підприємця відбулася зустріч з підприємцями району.

 

Запровадження цього свята на державному рівні є яскравим свідченням важливої ролі підприємництва у здійсненні економічних перетворень у державі, визнанням значущості його впливу на формування та розвиток економіки.

 

День підприємця - це свято визнання виняткової ролі підприємців не тільки в економічних, а і в соціальних перетвореннях, що відбуваються в нашому суспільстві.  Підприємці району вносять вагомий внесок у забезпечення соціальної стабільності району.

 

 

 

З вітальними словами на їх адресу виступили голова районної ради В’ячеслав Кауфман, заступник голови районної державної адміністрації Віктор Кропот, керівник апарату районної державної адміністрації Наталія Разумейко.

 

За вагомий особистий внесок у соціально – економічний розвиток Новгород-Сіверського району та з нагоди Дня підприємця представникам бізнесу району вручені грамоти від Народного депутата України Максима Зуєва, грамоти та подяка від голови районної державної адміністрації Тараса Молочка.

 

 

 
 
 
 
 

 

Відділ економічної політики, розвитку

інфраструктури та державної  реєстрації

                                                  районної державної адміністрації