back

26 серпня відбулось розширене засідання колегії районної державної адміністрації

26 серпня 2020

Голова районної державної адміністрації Тарас Молочко розпочав засідання колегії районної державної адміністрації із вручення відзнак районної державної адміністрації колективам Смяцької, Команської сільських рад за сумлінну працю з нагоди Дня Державного Прапора України, Дня незалежності України.

 

На засіданні колегії районної державної адміністрації розглянуто 2 питання: 1. Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку та проаналізовано стан виконання бюджету району на 2020 рік за підсумками І півріччя. 2. Про підсумки опалювального періоду 2019/2020 року, стан готовності об’єктів господарського комплексу, бюджетної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 року.

 

Про стан справ з даних питань звітували начальник відділу економічної політики, розвитку інфраструктури та державної реєстрації районної державної адміністрації Тетяна Горбонос, начальник фінансового відділу районної державної адміністрації Дар’я Бикова, начальник відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, енергетики та захисту довкілля районної державної адміністрації Олег Душин.

 

За результатами розгляду питань колегією районної державної адміністрації прийняті відповідні рішення.