back

ПЛАН заходів з відзначення у 2020 році Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

18 серпня 2020

  1. Провести зустріч з головою Громадської організації «Учасники АТО Новгород-Сіверщини» щодо визначення заходів з відзначення Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Заступник голови районної державної адміністрації, начальники управління, відділів, секторів районної державної адміністрації

14 серпня 2020 року

 

 

  1. Провести:

урочисте покладання квітів до пам’ятників, меморіальних знаків, місць поховань захисників  України;

приспущення Державного Прапору України на адміністративних будівлях органів державної влади, державних підприємств, установ і організацій.

Районна державна адміністрація, сільські ради, Громадської організації «Учасники АТО Новгород-Сіверщини»

29 серпня 2020 року

 

 

  1. У бібліотеках району оформити тематичні інформаційні виставки літератури, присвячені вшануванню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і цілісність України.

 

  1. Провести у районному Будинку культури демонстрацію кінофільму, присвяченому вшануванню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і цілісність України.

 

  1. Обмежити розважально-концертні заходи.

Сектор культури районної державної адміністрації

29 серпня 2020 року

 

  1. Провести велопробіг з нагоди Дня вшанування пам’яті захисників України «Вшануємо пам’ять захисників України» по маршрутах Смяч – Мамекине, Чайкине – Буда-Вороб’ївка, Блистова – Лоска, Печенюги - Попівка.

Сектор сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації

27-29 серпня 2020 року

 

 

  1. Взяти участь у Всеукраїнській акції пам’яті «Сонях».

Районна державна адміністрація, сільські ради, Громадської організації «Учасники АТО Новгород-Сіверщини»

28-31 серпня 2020 року

 

 

  1. Організувати зустрічі з членами сімей загиблих захисників України з метою виявлення проблемних питань їх соціального забезпечення та вжиття заходів для їх вирішення.

Заступник голови районної державної адміністрації, управління соціального захисту населення районної державної адміністрації

Постійно

 

 

  1.  Вжити заходів до упорядкування  пам’ятників, пам’ятних знаків, місць поховань захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Сільські ради, відділ освіти районної державної адміністрації, громадські об’єднання

Упродовж року

 

  1.  Сприяти проведенню релігійними організаціями панахиди за загиблими в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Сектор культури районної державної адміністрації

29 серпня 2020 року

 

  1. У місцях проведення заходів з відзначення у 2020 році Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, забезпечити:
  • охорону громадського порядку, безпеку дорожнього руху та безпеку громадян у разі виникнення надзвичайних ситуацій;
  • належне медичне та санітарно-епідеміологічне супроводження заходів;
  • використання державними службовцями та представниками громадськості як елемента одягу стилізованого знака пам’яті «Сонях».

 

Новгород-Сіверський відділ поліції ГУНП України в Чернігівській області, КНП «Новгород-Сіверський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги», районна державна адміністрація, сільські ради