back

Положення про Державну соціальну службу України та умови надання субсидій населенню – питання, що розглядалися на навчанні з правової освіти у районній державній адміністрації

11 серпня 2020

Сьогодні, 11 серпня,  відбулося навчання з правової освіти працівників апарату, управлінь, відділів та секторів районної державної адміністрації. Проводила навчання керівник апарату районної державної адміністрації Наталія Разумейко.

 

Відповідно до плану розглядалося два питання:

 

1. Положення про Державну соціальну службу України.

2. Умови надання субсидій населенню. Зміни у законодавстві щодо призначення державної соціальної допомоги та допомоги одиноким матерям.

 

 

З першого питання "Положення про Державну соціальну службу України" виступила Оксана Синяк, заступник начальника управління - начальник відділу організації соціального захисту окремих категорій громадян управління соціального захисту населення районної державної адміністрації.

 

Про умови надання субсидій населенню, зміни у законодавстві щодо призначення державної соціальної допомоги та допомоги одиноким матерям поінформувала Лідія Акуліна, начальник відділу адресних соціальних виплат управління соціального захисту населення районної державної адміністрації.

 

 

 

 

Віділ з питань правової роботи,

запобігання та виявлення корупції,

цифрового розвитку районної 

державної адміністрації