back

До Міжнародного дня захисту дітей

01 червня 2020

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

 

Освітяни району провели просвітницькі заходи до Міжнародного дня захисту дітей, з використанням дистанційних технологій, виклали  інформаційні матеріали на вебсайтах закладів освіти.

 

Керівники закладів освіти долучилися до віртуального флешмобу «Сяйте, усмішки, сонцем зігріті» на сторінці «Фейсбуку» «Виховна робота НСіверкрай».

 

Здобувачі освіти переглянули майстер-клас «Талановиті пальчики. Голуб миру своїми руками» та виготовили голубів миру з написаними на них символічними побажаннями для бійців ООС, що 01 червня передані до військового комісаріату.

 

Комунальний заклад «Новгород-Сіверський районний будинок дитячої та юнацької творчості» розмістив онлайн-виставку малюнків «Моя кольорова мрія», провів дитячий онлайн-фестиваль краси талантів та моди  «ThebestkidsofSIVERSK2020»  – «Найкращі діти Сіверщини 2020» на сторінці «Фейсбуку» «РБДЮТ Новгород-Сіверський».

 

Лідери учнівського самоврядування долучилися до флешмобу на сторінці «Фейсбуку» «Лідери Ради старшокласників» «Моє найефектніше фото!».

 

На виконання районної цільової соціальної Програми розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на період до  2020 року до Міжнародного дня захисту дітей обдарованій молоді  призначені стипендії у розмірі від 150 грн до 1000 грн та виплачені премії педагогічним працівникам у розмірі від 200 грн до 850 грн.

 

         Діти – це найдорогоцінніший скарб, який у нас є. І ми, дорослі, зробимо усе, щоб вони були здорові, щасливі й усміхнені.

 

 

 

Відділ освіти районної

державної адміністрації