back

Нарада з сільськими головами, секретарями рад і виконкомів місцевих рад

21 лютого 2020

21 лютого відбулась нарада з сільськими головами, секретарями рад і виконкомів місцевих рад під головуванням в.о. голови районної державної адміністрації Руслана Веремієнко.

 

У нараді взяли участь  голова районної ради В’ячеслав Кауфман, заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва, керівник апарату районної державної адміністрації Наталія Разумейко.

 

Про організацію інформування у разі виникнення надзвичайних ситуацій і подій поінформував Володимир Жеребок, начальник відділу з питань оборонної, мобілізаційної, режимно-секретної роботи та цивільного захисту районної державної адміністрації.

 

Про основні положення Виборчого кодексу України розповів Юрій Білий, начальник відділу з питань правової роботи, запобігання та виявлення корупції, цифрового розвитку районної державної адміністрації.

 

Про передачу у власність сільських рад будівель закладів освіти, що не використовуються за призначенням, та оформлення технічної документації на земельні ділянки, на яких знаходяться будівлі шкіл звернула увагу Ірина Зюзько, директор Комунальної установи «Новгород-Сіверський районний центр обслуговування закладів освіти» Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області.

 

Про результати проведення Днів апарату у виконавчих комітетах Грем’яцької та Михальчино-Слобідської сільських рад проінформувала Ірина Воронько, заступник керівника апарату – завідувач сектору організаційної роботи апарату районної державної адміністрації.

 

 
 
 
          
 
                                                                                                       Відділ з питань правової роботи,
запобігання та виявлення корупції,
                                                                                                       цифрового розвитку районної
державної адміністрації