back

Чому холодно у лікарні?

11 листопада 2019

Як відомо, КНП "Новгород-Сіверська ЦРЛ" не має своєї котельні, а купує тепло у постачальника через процедуру відкритих торгів.

 

Таким постачальником тепла у лікарню є акціонерне товариство "Облтеплокомуненерго". За інформацією головного лікаря ЦРЛ Світлани Шам, за спожите у першому півріччі поточного року тепло лікарня розрахувалась своєчасно і у повному обсязі. Проте  наразі труби та батареї опалення у закладі ледь теплі. Мерзнуть усі: і пацієнти, і медичний персонал. Чому так?

 

За роз'ясненням причин головний лікар КНП "Новгород-Сіверська ЦРЛ" звернулась до начальника Новгород-Сіверської дільниці "Облтеплокомуненерго" Олександра Семка, який пояснив, що при плюсовій температурі навколишнього середовища дільниця отримує обмежений ліміт природного газу. А це, в свою чергу, не дозволяє забезпечити належний підігрів води у котельні та тепловіддачу у корпусах лікарні. Вихід один: збільшення лімітів на норми витрат газу. Тому Олесандр Семко звернувся за вирішенням проблеми до свого обласного керівництва. Тож наразі, як він поінформував, очікує їх рішення.

 

 

 

 

КНП "Новгород-Сіверська ЦРЛ"