back

СВЯТО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

02 вересня 2019

Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято учнів, учителів, батьків, свято, яке об’єднує всі покоління. У цьому навчальному році у закладах загальної середньої освіти будуть підкоряти нові вершини знань 928 школярів.

 

Новий 2019/2020 навчальний рік розпочинається урочистими заходами, наяких особлива увага приділяється, звичайно, першокласникам – тим, хто вперше сідає за шкільну парту. Для 82 першокласників Новгород-Сіверщини цей дзвоник пролунав вперше.

 

На лінійках прозвучали слова вдячності тим, хто прагне дати випускникам міцні знання, хто любить їх і поважає, виховує порядними та чесними людьми, привітання прозвучали для вчителів, учнів та їхніх батьків, це день квітів і посмішок, свято школи і громади; це своєрідний старт нового навчального року, нового освітнього процесу.

 

Свято пройшло змістовно, цікаво, динамічно, з використанням традиційних і сучасних форм проведення головних урочистостей, з відзначенням важливих подій в житті країни, краю, школи.

 

На шкільних подвір’ях організовані майданчики для селфі і фотографій, які святково оформлені і мали в собі символи заклади освіти.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ освіти районної

державної адміністрації