back

Індивідуальний супровід на шляху до працевлаштування гарантує безробітним служба зайнятості

02 липня 2019

На початку нинішнього року впроваджено інститут кар’єрних радників, які є наразі особистими консультантами у пошуку роботи та плануванні кар’єри.

Оцінити нові стандарти обслуговування у службі зайнятості можуть люди, які цьогоріч скористалися її послугами. Серед таких – Юлія Юдицька та Людмила Сбитна з Новгород-Сіверського.

До звернення в службу зайнятості обидві жінки працювали у відділі освіти, молоді та спорту Новгород-Сіверської міської ради, мали за плечима певний педагогічний досвід. Говорять: на те, що швидко знайдуть роботу по спеціальності у період літніх канікул, навіть не сподівалися. Проте, тісна взаємодія з кар’єрними радниками виявилася результативною – діяли за складеними індивідуальними планами, в результаті чого менше 10 днів знадобилося для працевлаштування у позашкільний дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Десна». Отож сьогодні жінки продовжують реалізовувати себе в професії та почуваються щасливими.

Радіють за своїх підопічних і в службі зайнятості їх кар’єрні радники Тетяна Гуща та Оксана Вітель. На їх думку запровадження підходу взаємних зобов’язань клієнта та фахівця служби зайнятості для досягнення поставленої мети дуже важливо. Шукачі роботи не залишаються наодинці з проблемами, а перебувають під індивідуальним супроводом кар’єрного радника, який дуже ретельно визначає потреби клієнта, професійний та освітній рівень, досвід роботи , ступінь трудової мотивації, активності та мобільності, обставини, які можуть бути перешкодою на шляху до працевлаштування, а також разом працюють на результат. І, як бачимо, це їм вдається.

                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                           

 

 

 

 

                                                           Новгород-Сіверська філія Чернігівського

                                                           обласного центру зайнятості населення