back

У День Конституції відкрили меморіальну дошку загиблому Герою

28 червня 2019

З нагоди Дня Конституції України керівники районної державної адміністрації, її структурних підрозділів взяли участь у мітингу, що відбувся сьогодні, 28 червня, у місті Новгород-Сіверський.

 

У заходах взяли участь члени сімей загиблих учасників АТО, представники громадської організації "Єдина родина Чернігівщини", голова громадської організації "Ветерани антитерористичної операції Новгород-Сіверщини" Іван Мельник, голова районної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Іван Шульга, депутат обласної ради Сергій Сергієнко, представники трудових колективів району та міста.

 

"Ми будуємо нову демократичну країну, в якій громадяни поважають та цінують закони, пам’ятають про свої права та при цьому не забувають про обов’язки. Сьогодні головне - не схибити та не зійти з вірного шляху в час змін та повноцінної самореалізації країни!", - наголосив у своєму звернення до учасників мітингу Руслан Веремієнко, в.о. голови районної державної адміністрації.

 

 

 

Конституція України – це головний оберіг державності й демократії, гарант соборності нашої країни. Її прийняття назавжди закарбувало бажання українців жити у власній незалежній державі. Конституцією України утверджені головні цінності нашого народу – людина, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпека.

 

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів, які захищали державний суверенітет і територіальну цілісність на сході країни: Валерія Бондаренка, Олега Соломахи, Ігоря Гулевського, Ігоря Медведя, Івана Вороб'я.

 

У День Конституції України, на честь загиблого Героя-земляка Івана Вороб'я з Дігтярівки, на міській площі біля Вічного вогню відкрили меморіальну дошку.

 

Захід завершився покладанням квітів до пам'ятних знаків на честь загиблих Героїв українсько-російської війни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації