back

До 23-ї річниці Конституції України

27 червня 2019

Урочисті збори і святковий концерт з нагоди Дня Конституції відбулись сьогодні, 27 червня, у районному Будинку культури.

 

Конституція України – це головний оберіг державності й демократії, гарант соборності нашої країни. Її прийняття назавжди закарбувало бажання українців жити у власній незалежній державі. Конституцією України утверджені головні цінності нашого народу – людина, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпека.

 

Звертаючись до учасників урочистого зібрання, в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко зазначив: "Важливо, щоб положення, які зафіксовані на сторінках Конституції, були не лише правовою декларацією з найвищою юридичною силою, але й нормою повсякденного життя українців. Наші громадяни повинні відчувати себе захищеними і вільними, а одним з головних суспільних ідеалів має залишатися принцип верховенства права".

 

 

 

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів, які захищали державний суверенітет і територіальну цілісність на сході країни: Валерія Бондаренка, Олега Соломахи, Ігоря Гулевського, Ігоря Медведя, Івана Вороб'я.

 

Нехай же в день національного свята – Дня Конституції – в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Головний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі.

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації