back

Таланти багатодітної родини є і на Новгород-Сіверщині

31 травня 2019

Переможці районного фестивалю-конкурсу «Таланти багатодітної родини» 30 травня взяли участь у заключному етапі обласного фестивалю, що відбувся в Чернігівському обласному молодіжному центрі. До Чернігова з’їхалися близько 80 учасників.

 

До уваги журі були представлені художні номери в номінаціях «Вокальне мистецтво», «Українська патріотична пісня», «Музичне виконання», «Хореографія», «Художнє та авторське виконання», «Оригінальний жанр». Крім того, у фойє центру були розміщені виставки дитячих робіт, що оцінювались у номінаціях «Образотворче мистецтво» і «Декоративно-прикладне мистецтво».

 

Представники багатодітних сімей Новгород-Сіверського району продемонстрували таланти в художньому та авторському виконанні, вокальному мистецтві. І в результаті Марія Журавльова – учениця 9 класу Печенюгівського навчально-виховного комплексу здобула ІІІ місце.

 

Привітала учасників фестивалю заступник голови облдержадміністрації Наталія Романова, яка побажала дітям вірити у власні сили і не втрачати жодної можливості збагатити свій внутрішній світ.

 

 

За інформацією сектору у справах сім'ї, молоді

та спорту районної державної адміністрації