back

Студинці дякували за організацію автобусного сполучення до міста

30 травня 2019

30 травня відбувся виїзний день особистого прийому громадян районної державної адміністрації у с. Студинка Об’єднанської сільської ради за участю в.о. голови районної державної адміністрації Руслана Веремієнка та голови районної ради В’ячеслава Кауфмана.

 

До роботи також долучилися об’єднанський сільський голова Марія Науменко, юрисконсульт комунального некомерційного підприємства «Новгород-Сіверський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги» Олександр Тітов.

 

У зустрічі взяли участь 15 громадян, до керівництва звернулося 4 мешканців села, які порушили 4 питання. Обговорили питання  виконання ямкового ремонту обласної дороги загального користування Р65 Горбове-Об’єднане-Блистова, можливості будівництва дороги від с. Ушівка до с. Блистова, роботи медика у Об’єднанській сільській раді,  забезпечення пунктів прийому молока холодильними установками. На всі питання надавались вичерпні роз’яснення.

 

Керівництву приємно було отримати слова подяки від мешканців с. Студінка за організацію нового автобусного сполучення з районним центром. Перевізник з Шостки забезпечує регулярний та вчасний підвіз населення, автобус завжди чистий та доглянутий.

                                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                     Відділ інформаційної діяльності, комунікацій з

                                                                         громадськістю та правового забезпечення

                                                                          районної державної адміністрації