back

18 травня – День Європи в Україні

17 травня 2019

17 травня в.о. голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва відвідала шкільний євроклуб "Євростар", що діє у Орлівському НВК.

В рамках відзначення Дня Європи в Україні в.о. голови районної державної адміністрації 17 травня відвідала Орлівський НВК, де вже близько року діє шкільний євроклуб "Євростар".

 

За ініціативи вчителя Віктора Уроди діти об'єдналися в гурток, де розширюють свої знання про країни Європейського Союзу, усвідомлюють спільні європейські цінності, налагоджують співпрацю з гуртківцями інших євроклубів, знайомляться з механізмами функціонуванням демократії, громадянського суспільства тощо.

 

За допомогою відеозв'язку гуртківці привітали зі святом учасників євроклубів з м. Шостка Сумської обл. і з села Количівка Чернігівського району.

 

Звертаючись до учасників шкільного свята Неля Чугаєва наголосила, що День Європи в Україні  - це свято, яке  в черговий раз нагадує нам, що Європа починається в усіх куточках нашої країні, а українці – це свідома, відповідальна  та європейська нація.

 

З вітальним словом до присутніх звернулися орлівський сільський голова Віталій Рябченко і начальник відділу освіти районної державної адміністрації Світлана Біла.

 

До свята учні закладу організували та провели святковий концерт, де виконували пісні польською і англійською мовами, а також танцювальний флешмоб "Україна це Європа".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації