back

Кожному учаснику бойових дій періоду Другої світової війни до Дня перемоги над нацизмом із районного бюджету виділили по тисячі гривень

07 травня 2019

06 травня заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва відвідала учасників бойових дій періоду Другої світової війни за місцем їх проживання.

 

Вже традиційно, напередодні Дня пам'яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні керівництво районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування відвідують ветеранів війни за місцем їх проживання у рамках акції "Зі святом Перемоги!".

 

Заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва відвідала Устименка Павла Семеновича з Орлівки та Савченка Антона Іларіоновича із Фаївки.

 

Окрім подарункових наборів і квітів, із районного бюджету кожному учаснику бойових дій періоду Другої світової війни до Дня перемоги над нацизмом виділили по тисячі гривень.

 

Як зазначила Неля Чугаєва, у Новгород-Сіверському районі реалізується Програма фінансової підтримки громадських організацій інвалідів та ветеранів на 2018-2020 роки. Програмою передбачено заходи із розв'язання проблем ветеранів та інвалідів шляхом здійснення всебічного захисту їх прав, сприяння в наданні їм та їх сім'ям матеріальної допомоги.

 

Особливу шану і повагу  висловлюємо вам, дорогі ветерани. За те, що перемогли і повернулися живими. За те, що вмієте цінувати мир!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації