back

Розробляється проект містобудівної документації

06 лютого 2019

15 лютого у приміщенні Новгород-Сіверської районної державної адміністрації відбудуться громадські слухання.

 

15 лютого 2019 року о 12.00 год. у районній державній адміністрації  (2-й поверх зал засідання) по вул. Майстренка 6, м. Новгород-Сіверський відбудуться громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації на місцевому рівні "Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 2,0 га в адміністративних межах Горбівської сільської ради Новгород-Сіверського району Чернігівської області (за межами с. Горбове) для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення".

 

Замовником вищевказаної містобудівної документації є Новгород-Сіверська районна державна адміністрація Чернігівської області, підрядником (розробником) є ФОП Травка В.А., (підстава для розроблення розпорядження голови районної державної адміністрації №851 від 18.12.2017).

 

Пропозиції до проекту містобудівної документації подавати до 13.02.2019 до відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва районної державної адміністрації в письмовій формі.

 

Матеріали для ознайомлення з проектом містобудівної документації знаходяться у відділі містобудування та архітектури районної державної адміністрації, за адресою: вул. Майстренка 6, м. Новгород-Сіверський каб. №30.

 

Відділ містобудування, архітектури,

житлово-комунального господарства

та будівництва районної державної

адміністрації