back

Допомога від депутатів обласної ради

02 січня 2019

За безпосереднього сприяння депутатів обласної ради Тетяни Ковальчук, Анатолія Мельника та Сергія Сергієнка у минулому році значно покращилась матеріальна оснащеність структурних підрозділів центральної районної лікарні.

 

Завдяки допомозі Тетяни Ковальчук для дитячого відділення лікарні придбані сучасні засоби прибирання: візочок "Vermop" та необхідна кількість мопів. А для оновленого протитуберкульозного кабінету лікарня змогла придбати меблі, що дозволило суттєво поліпшити умови роботи медичного персоналу та прийому пацієнтів. Загальна сума допомоги Тетяни Миколаївни у поточному році складає 20 тис. грн.

 

Фінансову підтримку від депутата Анатолія Мельника, яка склала 12 тис. грн, лікарня отримала вперше. За ці кошти для пологового відділення були придбані необхідні акушерам-гінекологам інструменти та апарати. Це дозволило покращити технічні можливості акушерсько-гінекологічної служби під час прийняття пологів, здійснення кесаревого розтину та проведення інших операційних втручань.

 

Лікарі КЗ "Новгород-Сіверська ЦРЛ" педіатр Олександр Черток, фтизіатр Раїса Дмитрієва та акушер-гінеколог Марина Індюкова поділились радісною новиною з колегами та висловили щирі слова вдячності Тетяні Ковальчук і Анатолію Мельнику.

 

А Олександр Черток зазначив, що оскільки лікарні під час святкування дня міста у вересні поточного року помічник депутата обласної ради Сергія Сергієнка Наталія Материнко урочисто вручила подарунковий сертифікат на 5 тис. грн для потреб дитячого відділення, колектив цього структурного підрозділу найближчим часом придбає ще й професійні ємності для знезаражуючих розчинів та штативи для виконання внутрішньовенних краплинних вливань.

За інформацією Новгород-Сіверської ЦРЛ