back

25 грудня розпочнеться капітальний ремонт мосту через р. Віть

20 грудня 2018

20 грудня в районній державній адміністрації відбулась нарада під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Нелі Чугаєвої з питань забезпечення життєдіяльності населених пунктів Бирине, Підгірне та  Прокопівка на час проведення робіт з капітального ремонту мосту через р. Віть.

В нараді взяли участь заступник начальника управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Ключник, виконавець робіт з проведення капітального ремонту мосту Павло Самарець, Биринський сільський голова Надія Гуща, представники лісових господарств, автотранспортного підприємства, дорожніх організацій та медичних закладів.

 

За багато років експлуатації понтонний міст через р. Віть став непридатним. Згідно з висновком експертів подальша його експлуатація неможлива і становить небезпеку для транспорту та населення. Тому з 25 грудня цього року розпочнуться роботи з капітального ремонту мосту через р. Віть. На сьогоднішній день укладений договір з підрядною організацією - підлягають капітальному ремонту із заміною металевих конструкцій вісім понтонів, ще на сімох планується провести поточний ремонт.

 

Учасники наради обговорили необхідність обмеження руху в напрямку сіл Бирине, Підгірне, Прокопівка під час проведення ремонтних робіт. Наголосили на обов’язковому забезпеченні життєдіяльності населених пунктів. Ремонтні роботи будуть проведені в найкоротші терміни, без незручностей для місцевого населення. Орієнтовно, до 1 березня 2019 року рух вантажного автотранспорту буде заборонений та встановлені обмеження для легкового автотранспорту за висотою.

 

В наступному році планується провести ремонт мостів через р. Десна в напрямку с. Бирине та через р. Малотеч біля с. Кудлаївка - обласним управлінням капітального будівництва вже замовлена проектно-кошторисна документація.

 

За більш детальною інформацією щодо припинення руху мостом через р. Віть звертайтеся за тел. 2-18-73 (мостодільниця).

 

Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального

господарства та будівництва районної державної адміністрації