back

Святкова та конкурсна програма "На радість дітям Миколай іде по світу"

20 грудня 2018

Одним з найулюбленіших усіма дітьми свят є день Святого Миколая. Це свято полюбляють не лише діти, а й дорослі, згадуючи подарунки, знайдені під подушкою. Діти вірять в Миколая. Вони чекають його приходу, пишуть йому листи з побажаннями.

Традиційно, 19 грудня до Дня Святого Миколая у готелі "Слов'янський" відбулась районна святкова та конкурсна програма "На радість дітям Миколай іде по світу" для учнівської молоді, під час якої кожна дитина отримала море позитивних емоцій. У заході взяло участь 100  учнів 8-11 класів з усіх навчальних закладів району.

 

Всіх учасників свята привітав завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Андрій Циганков та побажав, щоб Святий Миколай приніс дітям все те, про що вони мріють, побажав їм міцного здоров’я, щасливої долі і успіхів у навчанні.

 

В рамках даного заходу була нагороджена талановита та обдарована молодь, відзначені кращі спортсмени району, переможці районної спартакіади допризовної та призовної молоді. Переможці отримали кубки, медалі та пам’ятні подарунки.

 

Святкову виставу присутнім подарували учні Чайкинського навчально-виховного комплексу. Діти отримали радість та задоволення від танців та конкурсної програми, до якої активно долучилися. У залі панував веселий гамір, сміх.

 

Веселі розваги, запальні танці і пісні, зустріч з Святим Миколаєм створили святковий настрій для усіх учасників заходу.

 

З нагоди Дня Святого Миколая всі діти отримали солодкі подарунки.

 

 

За інформацією сектору у справах сім’ї, молоді

та спорту районної державної адміністрації