back

Вітаємо зі сторічним ювілеєм!

14 листопада 2018

Сто років для світу – маленька крихта у просторі часу, сто років для людини – майже вічність. 14 листопада, гарного осіннього дня, 100-річний ювілей відзначила жителька нашого району Гудіма Євдокія Кіндратівна, яка проживає у селі Дробишів.

 

До світлої оселі жінки, аби вручити подарунки та побажати усіляких гараздів, завітали діти, внуки, правнуки, праправнуки, а також заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва,   Команьський сільський голова Любов Акуленко.

 

Заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва побажала Євдокії Кондратівні міцного здоров’я, миру, добробуту, уваги і поваги від всієї великої родини. Усі присутні приєдналися до вітань та вручили ювілярці подарунки.

 

Незважаючи на поважний вік, усі вітання Євдокія Кіндратівна приймала особисто.

 

Народилася Євдокія Кіндратівна 14 листопада 1918 року у сільській багатодітній сім’ї Кіндрата та Надії Сальник у селі Чулатове Новгород-Сіверського району Чернігівської  області.

 

У 1937 році вийшла заміж за Гудіма Миколу Панасовича, з яким народили, виростили та виховали трьох дітей: Марію, Михайла та Олександра. Берегиня роду виховала своїх дітей порядними, освіченими людьми.

 

За сто літ  Євдокія Кіндратівна пережила багато. Все життя працювала в колгоспі, в ланці, на фермі. В житті мала багато важких випробувань: непоправний біль втрати найрідніших людей (чоловіка та синів), важкі недуги близьких, воєнні роки та голод. Але постійно жила з вірою та сподіваннями на те, що Бог завжди допоможе й підтримає у важкі хвилини й щирою молитвою просила у Всевишнього спасіння й підтримки.

 

  Секретом свого довголіття довгожителька вважає наполегливу працю й віру в Бога.

 

Шановна Євдокіє Кіндратівно! Ваша любов до своїх дітей, своєї родини, чуйність і повага до людей, до праці, щирість, доброзичливість є зразком до наслідування. Тож, дорога ювілярко, ще раз у Ваш сторічний ювілей прийміть щиросердні слова привітань та побажання міцного здоров’я і родинного затишку!

Управління соціального захисту населення

районної державної адміністрації