back

Питання соціального захисту внутрішньо переміщених осіб вирішуються позитивно

26 жовтня 2018

26 жовтня відбулося чергове засідання комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, на якому було розглянуто 6 заяв щодо призначення різних видів соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, які проживають на території району.

За інформацією управління соціального захисту населення районної державної адміністрації на обліку перебуває 43 сім'ї, в яких проживає 65 осіб. Усі сім'ї, на сьогоднішній день, охоплені соціальним супроводом.

Як зазначила Неля Чугаєва, заступник голови районної державної адміністрації, голова комісії, питання соціального захисту внутрішньо переміщених осіб залишається у центрі уваги керівництва району.

"Важливо об'єднати зусилля усіх соціальних служб району, органів місцевого самоврядування для посилення соціального захисту постраждалого від конфлікту населення", - наголосила Неля Чугаєва.

Учасники засідання позитивно розглянули питання щодо призначення адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг – у трьох випадках, а також щодо призначення допомоги на дітей одиноким матерям, щодо призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям та щодо призначення допомоги по безробіттю.

 

Управління соціального захисту

населення районної державної адміністрації