back

Виїзний день особистого прийому громадян голови районної державної адміністрації у с. Бирине

12 липня 2018

12 липня року відбувся виїзний день особистого прийому громадян районної державної адміністрації у с. Бирине Биринської сільської ради за участю в.о. голови районної державної адміністрації Нелі Чугаєвої та голови районної ради В’чеслава Кауфмана.

До роботи також долучилися биринський сільський голова Надія Гуща, керівник апарату районної державної адміністрації Наталія Разумейко, начальник відділу агропромислового розвитку районної державної адміністрації Володимир Радченко, начальник відділу адресних соціальних виплат управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Лідія Акуліна.

У зустрічі взяли участь 16 громадян, до керівництва звернулося 5 громадян, які порушили 7 питань. Активно говорили про організацію автобусного сполучення з районним центром, терміни виконання ремонту дороги та мосту у напрямку міста, впровадження медичної реформи, благоустрій на території села, земельні питання. Також мешканці села Бирине висловили обурення з приводу завезення неякісного хлібу місцевим хлізаводом.

Інна Беденок, головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та правового забезпечення районної державної адміністрації