back

Кращі учні району отримали 16 іменних стипендій голови районної державної адміністрації

01 червня 2018

01 червня в.о. голови районної державної адміністрації вручив 16 іменних стипендій найкращим учням Новгород-Сіверського району і 17 заохочувальних премій від голови районної державної адміністрації педагогам-наставникам, які їх підготували.

01 червня з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відбулось районне свято "Моє дитинство золоте". Привітали учасників свята із 13 закладів освіти району в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко, його заступник Неля Чугаєва та голова районної ради В'ячеслав Кауфман.

Звертаючись до присутніх Руслан Веремієнко зазначив, зокрема, що дії районних органів влади спрямовані на те, щоб кожна дитина мала можливість зростати в сім’ї, розвиватись відповідно до своїх можливостей і потреб, отримувати необхідну підтримку і допомогу на рівні громади.

У цей день в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко нагородив 16-ма іменними стипендіями голови районної державної адміністрації учнів-переможців ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, заключних етапів всеукраїнських конкурсів, фестивалів, акцій і педагогів-наставників закладів освіти, які їх підготували 17-ма заохочувальними преміями голови районної державної адміністрації у 2017/2018 навчальному році.

Свято для дітей продовжилося у локаціях, розташованих поблизу районного Будинку культури. А у його приміщенні відбувся Чемпіонат району з тенісу серед команд закладів освіти району.

Справжніх святкових вражень учасникам заходу додала концертна програма за участю зразкового хореографічно-циркового колективу "Фієста" Менського районного Центру дитячої та юнацької творчості та зразкового циркового колективу "Юність" із села Макошине Менського району.

Висловлюємо щиру вдячність меценатам і спонсорам, які допомогли провести незабутнє феєричне свято для дітей: ТОВ "Фазар-Агро" та особисто його керівнику Віктору Троцику, а також приватним підприємцям Олесі Ємець, Катерині Душиній, Любові Білик.

Відділ інформаційної діяльності,
комунікацій з громадськістю та правового
забезпечення районної державної адміністрації