back

Працівників музею вітали із професійним святом

18 травня 2018

Заходи з нагоди Міжнародного дня музеїв відбулись сьогодні, 18 травня у музею-заповіднику "Слово о полку Ігоревім". Привітати працівників музею завітали в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко та його заступник Неля Чугаєва.

Музеям відведена благородна і водночас відповідальна місія. Вона спрямована на дбайливе збереження та популяризацію унікальних духовних надбань нашого народу, його історико-культурних реліквій. Тому наші земляки, гості нашого краю завжди цінували і цінують ваші щоденні творчі зусилля, самовіддану працю, яка виокремлюється високим професіоналізмом, подвижництвом та сприяє примноженню нетлінних духовних надбань.

Руслан Веремієнко, в.о. голови районної державної адміністрації: "Завдяки вашій самовідданій творчій праці, дбайливо зберігається й примножується спадщина Новгород-Сіверщини, поєднується минуле, сьогодення й майбутнє, виховується почуття прекрасного, повага до народних традицій і любов до національного мистецтва".

Заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва зазначила, що наш край володіє безцінними надбаннями – історичними, художніми, мистецькими. Це національна скарбниця, яка повинна бути доступна всім. І саме працівники музею щоденно відкривають це багатство людям.

Кращих працівників музею-заповідника "Слово о полку Ігоревім" з нагоди професійного свята нагороджено відзнаками районної державної адміністрації та районної ради.

Відділ інформаційної діяльності,
комунікацій з громадськістю та правового
забезпечення районної державної адміністрації