back

Урочистий прийом у районній державній адміністрації

06 березня 2018

Напередодні весняного свята 8 Березня - Міжнародного дня захисту прав жінок і миру, у приміщенні районної державної адміністрації відбувся урочистий прийом жінок району: медиків, педагогів, працівників соціальної сфери, культури, зв’язку, ветеранів праці та членів сімей загиблих учасників АТО.

Зі святом чарівних жінок району привітали в.о.голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко та голова районної ради В’ячеслав Кауфман.

Українська жінка з прадавніх часів була берегинею духовності та родинних традицій, уособленням миру, любові та милосердя на рідній землі.

В наш час багато визначних досягнень та перемог мають жіноче обличчя, адже немає такої сфери діяльності у суспільстві, до якої б не була причетна жінка.

Ми високо цінуємо працьовитість, компетентність, відданість своїй справі жінок, які своєю плідною працею примножують успіхи і досягнення нашого краю", - зазначив у своєму виступі Руслан Веремієнко.

Від керівництва районної державної адміністрації, районної ради жінкам- учасницям заходу подарували квіти і солодкі подарунки.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації

Адреса: 16000, вул. Б.Майстренка 6, м. Новгород-Сіверський Чернігівської області

Телефон (приймальня): (04658) 3-12-13

Факс: (04658) 3-13-30

Електронна адреса: [email protected]

Технічна підтримка:  [email protected]