back

21 листопада, у День Гідності та Свободи, учні Смяцької ЗОШ провели акцію "Слова побажання воїну АТО"

22 листопада 2017

21 листопада у селі Смяч відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи, у яких взяли участь керівництво районної державної адміністрації, представники органів місцевого самоврядування, учнівська молодь, місцеві жителі та представники місцевих засобів масової інформації.

В.о.голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко у своєму виступі наголосив, що День Гідності та Свободи – це річниця революції свідомості, гідності та моралі. Ми зобов’язані пам’ятати кожен день, ті ідеї та принципи, які сповідували, за яке поклали своє життя наші Герої.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв Небесної Сотні та Героїв, які загинули на Сході України, віддавши своє життя за наше гідне майбутнє.

До Дня Гідності та Свободи учні Смяцької загальноосвітньої школи провели акцію під назвою "Слова побажання воїну АТО" - місцеві жителі писали свої побажання воїнам-захисникам, які боронять східні кордони України на листівках, виготовлених учнями Смяцької ЗОШ. На урочистих зборах ці листівки передали Руслану Веремієнку для подальшого відправлення їх воїнам-захисникам України.

Патріотичними виступами присутніх вітали учасники художньої самодіяльності Смяцького СБК, учні Смяцької ЗОШ I-III ст. та солісти районного Будинку культури.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації